{ LIFESTYLE }
12 Sep 2019
【BB來了】李佳芯被雪藏由岑麗香頂上 黎諾懿角色亦被馬明取代

視后李佳芯原本係無綫力捧嘅寵兒,憑住《BB來了》人氣急升,同時亦參與唔少大製作。原本《BB來了》已經計劃會開拍續集,由觀眾最愛嘅原班人馬吸收視。但早前Ali為反修例事件發表個人感想後,就開始被打壓同雪藏!《BB來了》續集主角更換成馬國明同岑麗香,令網民即時心碎!

李佳芯, BB來了

李佳芯, BB來了

李佳芯, BB來了

BB來了》其中收得嘅原因,一定係Ali同黎諾懿嘅精湛演技同火花。可惜無綫突然換晒班底,由產後復出嘅岑麗香同馬明頂上,好大機會會影響收視。而Ali就向傳媒表示只係自己抽唔到時間拍,避過雪藏一事,未知係咪高層禁言,Ali只給予官腔式交待後就無再多講。

李佳芯, BB來了
BB來了》主角由岑麗香頂上。

AliTVB雪藏嘅傳聞已經傳咗幾個月,同時內地網民一直攻擊Ali,要求無綫封殺佢同抽起有佢嘅廣告。未知係咪因為咁而導致《BB來了》換角,但香港粉絲依然力撐Ali,更發起罷睇行動支持Ali跳槽。

李佳芯, BB來了

source:BB來了截圖,ig@heungheungeliza

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION