{ LIFESTYLE }
12 Sep 2019
結婚4年頻頻被爆出婚變 Angelababy鬆口回應

2015年拉埋天窗嘅Angelababy同黃曉明,婚後生咗仔仔「小海綿」,一家三口生活超幸福。但近年不時傳出兩夫婦鮮有公開一齊亮相,頻頻被爆出婚變,7月嘅時候更內地網上更傳出Angelababy同黃曉明會官方宣佈「離婚」。Angelababy最近接受內地傳媒訪問時,就特別回應對於「婚變」消息嘅睇法。




Angelababy就直言每次一傳出「婚變」消息,都會當係一則笑話,更會主動send俾公司嘅職員睇。佢表示謠言越傳越離譜,但依然會有人相信,令佢相當無奈。




除咗回應「婚變」傳聞之外,Angelababy亦有提及與仔仔「小海綿」嘅生活趣事,佢就透露仔仔最近鍾意滑雪同游水,「現在每天不看到孩子還是會特別想,只要休息就想著要陪他。」



為咗唔想錯過「小海綿」嘅成長,Angelababy都有係工作上作出調整,「我小時候曾經很希望能有人陪我一起扮演美少女戰士,而我現在能做的,就是在他還小的時候不讓他錯過這種陪伴的快樂。」

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION