{ LIFESTYLE }
22 Feb 2019
洪欣「內地小鮮肉」老公傳偷食經理人 微博吐心聲「我太笨了」

同內地男演員張丹峰結婚9年嘅香港女藝人洪欣,雖然二人年紀相差11年,但感情一直都十分恩愛,育有一女嘅佢地更係圈中嘅模範夫婦!不過去年8月就有網友指出張丹峰同其經理人畢瀅「有路」,皆因網友發現洪欣係微博上載一家人同經理人嘅合照中,發現畢瀅站姿傾向張丹峰,猜測二人關係非比尋常!今日洪欣係微博就出post並留言指,「怎麼才可以做個聰明的女人,我太笨了。」隨後又秒刪,再度引發各界揣測。

洪欣, 張丹峰

洪欣, 張丹峰

內地網友們去年8月好似「偵探」上身咁,從張丹峰同畢瀅嘅微博相搵出「五大疑點」!首先,有網民發現張丹峰曾私下為她慶祝生日,並指佢地形影不離,行為異常親密!

洪欣, 張丹峰

2 疑似戴情侶戒指

洪欣, 張丹峰

3)同一日異口同聲係微博講「520

洪欣, 張丹峰
4)影大合照經常企係張丹峰旁邊
5)經常著同款服裝, 疑似情侶裝


洪欣, 張丹峰

其實去年8月張丹峰與畢瀅「非比尋常」傳聞火速成為雜誌封面,搞到洪欣都要係微博發聲明澄清,指自己好清楚老公同畢瀅嘅事,仲話雙方嘅關係好似家人咁,叫大家放心!而畢瀅其後亦有寫下千字文逐點反擊,表示自己嘅衣物都係由張丹峰及洪欣所贈,更指影大合照藝人企係中間,旁邊嘅人自然會往中間。

洪欣, 張丹峰

洪欣, 張丹峰

但兩個月後,洪欣係微博深夜突發文「打女人的男人要不得」,如今再次出post指「怎麼才可以做個聰明的女人,我太笨了。」引發各界聯想!

洪欣, 張丹峰

洪欣, 張丹峰


Source:微博
Text:Alina Wan

KEYWORDS / 洪欣, 張丹峰
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION