{ LIFESTYLE }
20 Feb 2019
宋慧喬除婚戒出現活動 莫非婚變傳聞係真嘅?!

早前就有內地網友爆出雙宋夫婦宋慧喬和宋仲基離婚,因為佢地發現宋慧喬嘅IG 刪除好多照片,仲一度傳出宋仲基疑似偷食造型師,嚇壞唔少粉絲。其後有網友就搵到宋慧喬IG依然保留佢同宋仲基嘅婚照,事件先至平息!事隔一個星期,宋慧喬今日上午就現身韓國仁川機場飛到新加坡,準備出席明天嘅品牌活動,不過十分眼利」嘅網友就發現喬妹手上已除下婚戒,令婚變消息再次傳出!

宋慧喬, 宋仲基

宋慧喬, 宋仲基

雖然同宋仲基婚變消息傳出,不過喬妹現身機場時心情似乎唔錯,身穿深灰色外套配搭方形眼鏡嘅佢一踏入機場,亦有向在場記者揮手同微笑,期間有一位粉絲要求簽名時,喬妹仲停底為對方簽名,十分親民!

宋慧喬, 宋仲基

平日出席活動時婚戒不離手嘅喬妹,就被網友發現佢一邊揮手時一邊撥頭髮,左手竟然無帶上婚戒!

宋慧喬, 宋仲基

宋慧喬, 宋仲基

而近日忙於拍攝新劇《阿斯達編年史》嘅宋仲基,有報導指宋慧喬曾親身到劇組探班為老公加油,婚變傳聞不攻自破。

宋慧喬, 宋仲基

宋慧喬, 宋仲基

Source:Instagram
Text:Alina wan

KEYWORDS / 宋慧喬, 宋仲基
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION