{ LIFESTYLE }
04 Feb 2019
楊丞琳小學畢業照曝光
 網友超驚訝:根本有
「不老基因」!

已經出咗道18年嘅楊丞琳(Rainie),早前係IG上就post咗一張瀏海髮型嘅相,新造型令佢年輕咗10歲,真係超級減齡!近日有台灣網友係屋企整理舊物嘅時候,意外係自己嘅小學畢業冊發現,原來自己係楊丞琳嘅小學同學,引起熱烈討論。

楊丞琳

綁著公主辮嘅楊丞琳,五官同而家相比真係無咩點變,唔少粉絲都大讚Rainie有「不老基因」,紛紛留言話「真的完全沒變耶!」、「證明純天然。」

楊丞琳

楊丞琳

楊丞琳

報導一出後,楊丞琳都有係Facebook開心「些牙」,並笑稱叫網友唔洗擔心,佢係唔會「殺」咗出post嘅人並表示,「因為遺傳爸爸那邊,眨眼眨不停又眨眼眨很快的症狀,沒想到為了當藝人,害怕拍照抓不準快門的時機,會不專業,於是一直練習讓自己眼睛不要一直眨,結果自己治好了這個症狀,很勵志吧。」

楊丞琳

楊丞琳

其實早前流行過一排嘅「10 Year Challenge」,楊丞琳都有玩,佢當時仲留言話自己以前都有整過類似嘅對比圖,「這個challenge對我來說真的很easy,我好懷念2009年的膠原蛋白喔!」

楊丞琳

楊丞琳


Source:Instagram
Text:Alina

KEYWORDS / 楊丞琳
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION